FORUM KONULARI: SAĞLIK, SANAT, EDEBİYAT, BESLENME, HASTALIKLAR, EĞİTİM, EVLİLİK... !!!

[ Formu kullananlar yazdıklarından sorumludur.Dikkat: Kullanıcı Kurallarını okuduktan ve onay işaretini yaptıktan sonra yazınızı yazınız ve metin kopyanızı yapınız ]

Başlıksız Belge Anasayfa

 

Image Upload

 

Uysal

Okul hayatınızda unutamadığınız arkadaş ve öğretmenlerini var mıydı?

Ömer

İlk okul öğretmenimi hiç unutamam

Nermin

Bir öğretmenimiz vardı, bizi gülmekten bayıltırdı, tam bir tiyatro oyuncusu idi. Dersi unutamayacağımız biçimde aktarırdı. Adı Gülşen idi.

Hüseyin

Müzik öğretmenimiz vardı, saz çalardı, ud çalardı, şahane dersimiz olurdu, ben notaları okumayı bir türlü beceremezdim. Dolasi, ne anlamsızdı. Siii diye uzatırken gülesim gelirdi.

Yılmaz/Edirne

Ramazanda oruç tutmanın faydaları hakkında neler biliyorsunuzbiri bana anlatsın.

Mustafa

20:5(4-3)=? Doğru yanıtı kim bilecek bakalım !!!

Salim

Doğru sonuç 4.

Uysal Demirci/Ankara

Matematik bilgini sına! 48:8(14-8)=?

Yılmaz

Saç İçin Dr.Ferudun Yunak'ın losypn6 kıllanan piyasaya sürdüğü iddialı losyonu kulşanan var mı dersiniz?

Mustafa

Growton'u kullanan var mı,dökülen saçları güçlendiriyor, yeniden çıkarıyormuş. İnternette gördüm, bayağı reklamı var, kullanan varsa yorum yazsın.

Ayşe Yılmaz

Babam kolon kanseri teşhisi ile hastaneye yattı, evre 3 doktorlar hemen ameliyat dediler, Ankara'da doktor tavsiyeniz olursa memnun olurum.

Adem

Allah şifa versin, Ankara'da Hacettepe hastanesinde iyi doktorlar var diye biliyorum.

Öpüşmek filan neyse de bazıları bildiğin sevişiyor. Böyle durumlarda ben de rahatsız oluyorum. Ama şu olay özelinde daha çok kadının yobaz böğürüşlerinden rahatsız oldum. Peki ben mecbur muyum senin böğürtünü dinlemeye? Sen daha çok rahatsız ediyorsun beni.

Amasya’da yatılı bir Kuran Kursunda okuyan yaşları 15-16 yaşındaki 20 çocuk, Kuran Kursuna getirilen pideleri izinsiz yedikleri gerekçesi ile sopa ile darp edildi. Ertesi sabah kurstan bir öğrencinin hastaneye giderek vücudundaki morlukları doktora göstermesiyle olay ortaya çıktı. Doktor durumu ha

Yanıtla